PREZENTARE

O locatie potrivita pentru evadarea din cotidianul si rutina zilnica de la oras, unde timpul se opreste in loc iar natura te invadiaza cu frumusetea ei.

Cabana dispune de 22 de locuri de cazare in 5 camere,  6 bai, centrala pe lemne si locuri de parcare.

Decorul pensiunii unde sunt cazati este diferit de cel cu care sunt familiari si reflecta “spiritul” comunitatii rurale pe care o viziteaza, design-ul reflectand obiceiurile si traditiile locale si se combina armonia cu avantajele oferite de dotarile moderne.

Intrebari frecvente

Locul de parcare este de 10 mp, terenul este nivelat. Nu vei fi nevoit sa iti lasi masina in strada, o poti lasa in parcarea cabanei, in siguranta si la adapost.
Nu va mai trebui sa duci grija gratarului, a ceaunului sau a veselei pentru acestea, vei putea veni direct cu gandul la mirosul fraged al preparatelor, iar daca vremea va fi ploiasa, nu va fi o piedica in prepararea mancarii datorita foisorului.
Cabana nu dispune de Wi-Fi, dar exista in un stick de internet pe care il puteti folosi in cazurti exceptionale. Nu uitati insa de ce ati venit la cabana.
Daca nu v-ati propus sa gatiti in fiecare zi din aceasta vacanta, aveti posibilitatea de a merge la restarantul situat la 100 m de cabana, unde va veti bucura de mancaruri traditionale si de calitate.

Structura cabanei

1 camera de 4 locuri

Camera este amenajata cu 4 paturi single

2 camere de 7 locuri

Fiecare camera avand suprafata de 40 m. O camera are 5 paturi single si 1 pat suprapus iar cealalta camera are 3 paturi single si 2 paturi suprapuse.

2 camere matrimoniale

Fiecare camera cu pat matrimonial

Informatii

 • Camerele dispun de televizor lcd, baie cu dus, uscator de par care se solicita personalului.
 • In living pe langa servirea mesei va puteti relaxa in fata focului din semineu, vizionand programele favorite sau ascultand muzica(dvd, statie si boxe).
 • Turisti au acces la bucataria unitati dotata cu aragaz, frigider, prajitor paine, vesela, fripteoza, avand obligativitatea sa pastreze curatenia acesteia.
 • Amatori de barbecue au la dispozitie un gratar mobil si un ceaun.
 • Pentru grupurile ce doresc servirea mesei in cadrul unitatii, meniul si preturile se stabilesc in prealabil.
 • Cafeaua se poate servi contra cost de la cele doua aparate la pretul de :
  -1, 5lei cafea solubila
  -3, 5lei cafea naturala
 • In cabana nu se fumeaza iar pentru pastrarea curateniei turisti sunt rugati sa foloseasca papuci de casa. Personalul nu intra in camera decat la rugamintea turistului.
 • Unitatea nu asigura prosoape decat contracost, pretul fiind de 5lei/prosop.
 • In fata cabanei pot fi parcate 4 sau 5 masini.
 • Contact

  Rausor, str. Rausor Retezat, nr. 67
  0722 643 332